Om os

Vores arbejde er på landevejen

Vores virksomhed er at finde i Tvis, mellem Hostebro og Herning. Med vores centrale placering, er vi altid lige i nærheden. Ikke kun for vores lokale kunder, men grundet vores centrale placering tæt ved den midtjyske motorvej, også for kunder i hele Danmark. 

Vores virksomhed blev grundlagt i 2005, og er siden da vokset sig større. Dog har vi aldrig glemt de gode værdier, der var med til at grundlægge vores virksomhed: Ærligt arbejde og god kundeservice. Det er de værdier, alle vores ansatte kører efter. Det er derfor, vores kunder vælger os igen og igen. 

I dag er vores virksomhed vokset til at omhandle 30 medarbejdere, 23 lastbiler og 4 varevogne. Det der kendetegner vores vognpark, er alsidighed. Vi har altid et vogntog, der kan klare lige netop din opgave. 

Vores ansatte er nøje udvalgte. Ikke kun for deres erhvervserfaring – men – også for deres arbejdsmoral og arbejdsglæde. Hos Kronborg Transport, går vi meget op i løbende efteruddannelse. Det giver os ikke alene en veluddannet medarbejderstab – men – det giver os en fælles tryghed for vores kunders fragt. Alle vores chauffører er uddannet på danske køreskoler og er alle ansatte under dansk overenskomst. Det er vores fælles tryghed på vores arbejdsplads: De landeveje, vi alle færdes på. 

Vi kører over hele Danmark – ikke kun for erhvervslivet – men – også for private. 
Kontakt os allerede i dag, for et uforpligtende tilbud. 

Kontakt os


Mød vores ansatte

Henrik Kronborg
Michael Clausen
Peter Larsen
Allan
Per
Oliver
Ole
Mads B
Mads
Mikael E
Palle
Darious
Ivan
Danny
Karl
Leif
Thomas
Henrik T
Kurt
Dennis
Kim
Casper
Lars O
Jørgen
Bertel